Oy Hokkiplast Ab

Tuotteissa ean-13 koodi (ei mainostuotteissa)

Myynti Suomessa

Giljotti loukut

 

Giljotti - se myrkytön vaihtoehto hiirien ja rottien torjuntaan

Luotettava ja helppo

Suomalaiset Giljotti-hiirenloukut ovat erittäin helppoja virittää eivätkä lyö sormille. Pakkauksessa on selkeät suomen- ja ruotsinkieliset ohjeet kuvineen.

Tappaa varmasti ja nopeasti

Giljotti-loukut toimivat luotettavasti koska eläin pääsee käsiksi syöttiin vain yhdestä suunnasta. Loukku ei aiheuta eläimelle turhaa kärsimystä koska se laukeaa heti eläimen vetäessä syöttiä.

Kestävä ja hygieeninen

Giljotti-loukut valmistetaan korkealuokkaisesta pakkasen- ja iskunkestävästä ABS-muovista. Loukut eivät ruostu – jopa loukun jousi on pintakäsitelty ruostumattomaksi. Valmistusmateriaalinsa ansiosta loukku on pitkäikäinen ja helppo pitää puhtaana.

Helppo tyhjentää

Giljotti-loukut ovat myös erittäin helppoja tyhjentää. Kuolleeseen eläimeen ei tarvitse koskea – siksi Giljotti loukkujen käyttö on niin paljon helpompaa kuin perinteisten loukkujen.

Laaja käyttöalue

Giljotti-loukut soveltuvat sekä ulko- että sisäkäyttöön esim. Navetoissa, sikaloissa, kanaloissa, eläintarhoissa, elintarvikevarastoissa ja kaikkialla missä myrkyn käyttö on kielletty tai sitä ei haluta käyttää.

Tiesitkö?

Tiesitkö, että rotat ja hiiret tekevät enemmän tuhoja syömällä, saastuttamalla ja rikkomalla kuin mitkään muut eläimet. Yksi rotta voi syödä noin 12 kiloa rehuja vuodessa ja yksi ainoa rottapariskunta voi saada jopa tuhat jälkeläistä vuodessa. Muista myös, että rotat ovat erittäin tehokkaita tartunnanlevittäjiä! Tuhoa rotat ja hiiret heti alkuunsa tilkitsemällä raot, tekemällä olosuhteet epäsuotuisiksi ja käyttämällä tehokkaita Giljotti- loukkuja!

Giljotti loukut

 

Giljotti loukut